Hosting V2 icon

Veilig werken

Bij ICT denk je aan veiligheid. We worden in de media gewaarschuwd hoe het mis kan gaan. Veiligheid heeft bij ons dan ook een hoge prioriteit: jouw bedrijfsdata is heilig voor ons. Wij regelen alles op het gebied van technische veiligheid voor je. Denk aan een firewall, anti-virussoftware en SSL-certificaten. Veel buitendienstmedewerkers? Een beveiligde verbinding is een must. Hoe regel je dat goed? Laat ons je adviseren. Bij AXS ict zien we veilig werken als een totaalplaatje, dus ook voor tips & tricks voor veilig werken kun je ons bellen. Plan een afspraak.

FaaS – compleet veilig

Een goede firewall is de beste bescherming voor je bedrijfsdata. Met onze FaaS (Firewall as a Service) heb je een totaalpakket voor een veilige en sterke firewall, waar je zelf geen omkijken naar hebt. Wij regelen het apparaat zelf, de installatie, het beheer en de aanvullende licenties en garantie. Bij problemen met de firewall lossen wij die – zonder extra kosten – snel op, zodat je bedrijf geen gevaar loopt.
Plan een afspraak.

FAAS foto
SSL/TLS foto

SSL/TLS - Veilig verbonden

Op veel websites is het van belang dat het bezoek via een beveiligde verbinding loopt. Bijvoorbeeld als je gaat internetbankieren (check altijd of er een slotje voor de url staat). Heb je zelf een website en is je ICT-omgeving alleen online te bereiken? Dan is een SSL-certificaat een must; het beveiligt de verbinding tussen twee computers. Wij helpen je graag met het uitzoeken en installeren van het juiste certificaat.
Plan een afspraak.

MFA – Dubbelcheck

Een veilige manier van inloggen is met MFA: Multi Factor Authenticatie. Dit betekent dat je op meerdere manieren je identiteit bevestigt. Zoals bijvoorbeeld met DigiD; je logt in en bevestigt je identiteit met een code op je telefoon. Door de combinatie van iets wat alleen jij weet (inloggegevens) en iets wat jij in bezit hebt (je telefoon) is het 100 procent zeker dat jij het bent. MFA wordt steeds vaker gebruikt voor toegang tot een ICT-omgeving. Wil jij deze dienst toe laten passen op je platform of omgeving? Wij regelen het voor je. Je hebt dan maar 1 app nodig om je identiteit te bevestigen. Makkelijk toch? Plan een afspraak.

MFA foto