Hardware V2 icon

Uitgebreid assortiment

Wat heb je allemaal nodig voor het kantoor? Wij leveren laptops, vaste computers, beeldschermen, printers en alle accessoires die je maar kunt bedenken. Nieuwe apparaten kopen, tweedehands of misschien wel leasen? Wij adviseren je graag. Bij ons ben je verzekerd van een actueel assortiment, concurrerende prijzen en de beste service. Plan een afspraak.

Wat heb je nodig?

In onze webshop vind je alle apparatuur die je nodig kunt hebben voor kantoor. Wij werken samen met Buyitdirect; daarom kunnen wij een goede prijs bieden. Zij kopen direct bij de distributeur die op dat moment de beste prijs en voorraad heeft. Snelle levering en concurrerende tarieven gegarandeerd. Advies nodig? Plan een afspraak.

Wat heb je nodig foto
2e leven apparaten foto

Een tweede leven voor apparaten

Wij hebben verschillende partners die refurbished apparatuur aanbieden. Na uitgebreide controles en testen zijn deze producten weer goed voor een volgden ronde. Mét garantie. Een duurzame keuze! Apparatuur juist inleveren voor een tweede kans? Ook dat kan. Plan een afspraak.

Flexibel werken zonder investering

Heb je eigenlijk even geen budget om in goede apparaten te investeren? Het huren of leasen van ICT-apparatuur is dan een slimme keuze. Wij verzorgen de oplossing voor je, voor korte of lange termijn. Plan een afspraak.

Flexibel werken zonder investering foto